Wie ben ik

Graag stel ik me hier even voor. Ik ben geboren en getogen in Nederland, in Noord Limburg en werd tijdens een vakantie naar Slovenië verliefd op een Sloveense man EN tegelijkertijd ook op zijn land. Ondertussen zijn we 25 jaar huwelijk en 2 kinderen verder en wonen we sinds 2003 permanent in het prachtige Slovenië. In die jaren heb ik de mensen en hun cultuur, gewoontes en tradities goed leren kennen, zoals ook het land zelf, en dan vooral de provincie Dolenjska, waar we sinds 2009 woonachtig zijn.

 

Mijn verhaal

 

Al sinds mijn verhuizing naar Slovenië informeer ik mensen die graag hier op vakantie willen komen. Ik merkte steeds meer en meer dat toeristen rust, ruimte en natuur zoeken en dat ze graag verhalen over de lokale bevolking en hun levenswijze horen. Omdat ik zelf zo geniet van het leven hier, deel ik mijn ervaringen graag met anderen en daaruit ontstond het idee om hier mijn werk van te maken. Sinds enkele jaren ben ik gastvrouw voor een aantal vakantiewoningen en in die tijd heb ik al veel tevreden gasten mogen ontvangen. Het begon met alleen het bieden van overnachtingen, maar doordat ik merkte dat gasten graag meer willen weten, zien en beleven, besloot ik om ook activiteiten in de omgeving te organiseren om mijn gasten op die manier een gevoel van het authentieke dorpsleven te geven.

 


Mijn missie

 

Ondertussen heb ik 4 verschillende programma's ontworpen die ik aanbied op deze site. Mijn werkwijze is zeer persoonlijk en flexibel en ik pas me zoveel mogelijk aan aan de wensen van de gast. Ik ben altijd bereikbaar en reageer normaal gesproken binnen een uur op berichtjes. Mijn doel is om mensen bekend te maken met Mijn Authentieke Slovenië, het leven op het Sloveense platteland zoals ik het over de jaren heb leren kennen en waar ik zo heel erg van geniet. Daarnaast wil ik u laten genieten van de prachtige, groene omgeving waar u helemaal tot rust komt.

 

Wilt u dit ook beleven? Aarzel dan niet langer en neem contact op met mij via het contactformulier of via What'sApp op nummer 00386 41901669. Ik zal u van harte welkom heten en mijn uiterste best doen om u een fantastische vakantie te bezorgen in het mooie Dolenjska!