Onze vakantiehuizen:

Vakantiehuis "Ivanec" (max. 6 pers.)

Gelegen op een heuvel, langs de wijngaarden, is dit huis heerlijk knus en typisch Sloveens, met veel hout en een ouderwetse boeren spekkachel in de huiskamer. Op de begane grond is een halletje met werkplek en de trap naar boven. Op de eerste verdieping vindt u de huiskamer met open keuken en de badkamer met toilet en douche. Vanuit de huiskamer heeft u toegang tot het balkon met fantastisch uitzicht. Op de tweede verdieping liggen 2 slaapkamers met in totaal 5 slaapplaatsen en een babybedje.

Huisdieren zijn hier ook welkom!

Lees meer..... 

Vakantiehuis "zidanica" (2 pers.)

Dit nieuwe vakantiehuis is modern en landelijk ingericht en heeft een groot balkon en terras om heerlijk te genieten van het prachtige uitzicht en altijd een mogelijkheid biedt om in de zon of de schaduw te zitten. De begane grond is privé en daarom afgesloten. Op de eerste verdieping ligt de huiskamer met open keuken en een toilet. Via de keukendeur gaat u buitenom naar de tweede verdieping waar een ruime slaapkamer en een al even ruime badkamer met douche en toilet zijn. Dit huis is geschikt voor 2 personen. 

Lees meer.....

Vakantiehuizen  "Gradenc Estate"

Gradenc Estate biedt twee mooie, ruime en zeer complete huizen die samen plaats bieden aan maximaal 16 personen. "Lipa" heeft 9 slaapplaatsen in 2 slaapkamers, een slaapbank in de hal boven en een slaapbank in de woonkamer beneden. "Vrba" heeft 7 slaapplaatsen waarvan 5 op één ruimte op de bovenverdieping en 2 op de slaapbank in de huiskamer. Beide huizen hebben een open keuken met afwasmachine, een ruime woonkamer met open haard en een badkamer met douche en toilet. De huizen liggen op een groot perceel dat zeer veel privacy biedt. 

Lees meer.....