Onze programma's:

5 daagse "Authentieke dorpsbeleving"

Ontdek het echte Slovenië en maak kennis met haar inwoners, gewoontes en tradities van het platteland. Leer een typisch Sloveens gerecht te bakken, ga mee op de tractor om te hooien of aardappels te rooien, voer de boerderijdieren en leer grasmaaien met een zeis. Natuurlijk gaat u ook wilde dieren spotten! Met dit programma ontdekt u hoe de plaatselijke bevolking leeft en werkt. Een unieke ervaring om nooit meer te vergeten!

 

Prijs: vanaf € 459,00 pp*                                        Lees meer.....

 


8 daagse "Multi activity" gezinsvakantie

Een superleuk, afwisselend programma voor gezinnen met kinderen, bestaande uit allerlei verschillende, spannende activiteiten in en rond uw vakantieplek zoals raften, adrenalinepark, zwemmen, fietstocht en kanoën. Dit programma biedt voor ieder wat wils!

 

Prijs: vanaf € 769,00 pp*

Kinderen tot 4 jaar gratis,

Kinderen van 4 tot 12 jaar halve prijs.                Lees meer......


7 daagse "Creatief in natuur" vakantie

Wat is er leuker dan creatief bezig zijn in een prachtige groene omgeving? Er staan verschillende leuke workshops op het programma zoals zeep maken, traditioneel Sloveens brood bakken en kaarten borduren. Andere activiteiten zijn wandelen, BBQ'en en picknicken. U komt helemaal tot rust en laadt uw batterij op om na de vakantie vol energie en nieuwe inspiratie weer aan de slag te gaan.

 

Prijs: vanaf € 649,00 pp*                                        Lees meer.....

7 daagse "Voel je fit" vakantie

Kom geheel tot rust en breng de balans terug in uw lichaam en geest met ons "Voel je fit" programma. Yoga, creatief bezig zijn, heerlijke boswandelingen, een bezoek aan een kruidencentrum met energiepad en een relaxte spa dag met sauna en zwemmen, zijn een aantal van de activiteiten waar u van kunt genieten.

 

Prijs: vanaf € 725,00 € pp*                                   Lees meer.....

 

 

* Op basis van eigen vervoer