1 juni 2021:                                                                              Een nieuw ooievaarsnest

De afgelopen jaren hebben we al twee nesten op de weg naar Novo mesto, eentje in Gorenje Polje en de ander in Prečna. Nu is er dus een derde bijgekomen en wel in Podgora. Zo leuk! We rijden regelmatig op en neer naar Novo mesto en kunnen dus alle perikelen volgen. Volgens mij zag ik vandaag dat er in het nest in Prečna al jongen zitten, maar dat weet ik niet helemaal zeker. Volgende keer zal ik nog eens goed kijken :).

 


30 mei 2021:                                                          Voetreflexmassage in Gradenc

Om u nog meer ontspanning te bieden geef ik vanaf vandaag ook voetreflexmassages in mijn nieuwe "mini salon" aan huis.             

Deze eeuwenoude techniek brengt uw lichaam en geest weer in balans, stimuleert het afweersysteem en verlicht pijn en andere klachten.

Voetreflexmassage kan bij iedereen toegepast worden. Ook gezonde mensen zullen ervaren dat het een zeer weldadige en ontspannende uitwerking heeft.

Een sessie duurt ongeveer 1 uur en kost 32,50 euro.


25 mei 2021:                                                                        Onze wijnkelder is klaar!

Sinds vorig jaar februari is mijn man bezig geweest met de bouw van een wijnkelder langs ons huis.      Hij heeft deze kelder compleet gebouwd uit stenen die bij ons overal in de grond zitten. Het was een flink karwei maar het is hem gelukt. U bent van harte welkom om er een glaasje te komen drinken :).